Глобалната пандемија предизвикана од коронавирусот ги промени нашите навики преку ноќ. Препораките да се остане дома и да се одржи социјалната дистанца драстично го променија начинот на кој купуваме. Онлајн купувањето забележува огромен пораст, а со тоа се наметна и потребата компаниите своите производи и услуги да почнат да ги нудат онлајн. 

Купувањето онлајн носи нови предизвици. Како да бидеме сигурни дека ќе го добиеме производот или услугата на време? Дали навистина е квалитетен тој производ? Каква е корисничката поддршка? 

Онлајн рецензиите се токму еден од главните фактори за успех. Според статистиката, 82% од купувачите читаат рецензии за локалните бизниси, пред да направат онлајн нарачка.

Со цел појасно претставување за потребата и предноста на рецензиите споделени од купувачи особено во е-трговијата, EmbedSocial организира бесплатен вебинар каде што ќе дискутираме на следниве теми:

  • Како влијаат онлајн рецензиите (поткрепено со статистики)
  • Зошто се важни онлајн рецензиите за е-трговијата? 
  • Како да го зголемите бројот на рецензии од Вашите купувачи?
  • Како EmbedSocial им помага на e-продавниците во нивната онлајн репутација?
  • Сесија за прашања и одговори

Кога: 23 јули 2020 (четврток)  

Време: 19 часот

Тема: Зошто се важни онлајн рецензиите за е-Трговијата? 

Линк за регистрација: https://zoom.us/webinar/register/8915946371370/WN_nketxgBhTp2Ti3HCF8O3AQ

*Вебинарот ќе се одржи на англиски јазик.

Остави коментар