Бидете дел од Отворениот ден на 04 октомври, кој e наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со програмата на новата JavaScript Академија на Семос Едукација со почеток во 18:00 часот во просториите на NextGen Center Skopje, која за прв пат ќе стартува од октомври оваа година.

Без разлика дали сте во потрага по кариера, имате freelance бизнис или едноставно сакате да го зголемите вашето знаење, JavaScript академијата има развиено наставна програма се со цел да го инспирира програмерот во Вас.

Настанот ќе се одвива во отворена дискусија со предавачите од академијата:

• Бојан Гавровски
• Димитар Атанасов
• Марио Петковски

За слушателите имаме големи изненадувања и награди.

Пријавувањето е бесплатно со регистрација на следниов линк:

https://goo.gl/forms/lo1fGmawlYxNVNpx1

Локација: NextGen Center Skopje, во уличката кај социјално, 4та куќа по ред. Google Maps : http://bit.ly/2yrQAmo

Програмата содржи 12 модули:
☑ Запознавање со GNU/Linux околина
☑ Запознавање со проектот и за тоа што практично се работи
☑ Запознавање со GIT, поставување на тимска структура, додавање на прв документ
☑ Запознавање со HTML/CSS за веб девелопери
☑ Основи на програмирање во Javascript
☑ GULP автоматизација на процеси при развој на веб апликации
☑ Javascript рамка за front-end програмирање React.js
☑ Back-End развој со Node.js
☑ Бази на податоци – MongoDB
☑ Изработка и користење на веб сервиси
☑ Интеграција со third party API
☑ Deployment и лансирање на проект
Повеќе за програмата: http://bit.ly/2yml9L5

Повеќе информации на:
tel/fax: (+389) 2 3130 900
office: (+389) 2 3255 280 / mob: (+389) 70 349 030
[email protected] / www.semosedu.com.mk


Преземено од Facebook Events.

Остави коментар