Програмата на Full-Stack WordPress Developer Академијата има за цел да ги оспособи сите заинтересирани кои сакаат да започнат кариера во WordPress програмирање.

Академијата може да ја посетуваат лица без предзнаење поради тоа што програмата е стуктурирана на тој начин што се почнува од почеток до професионална изработка и раководење со WordPress сајт. 

WordPress е Content Management System кој Ви овозможува да креирате и да објавувате содржина на веб. WordPress е отворен и може секој да го користи.

Зошто нашата Академија се нарекува Full-Stack WordPress Developer Академија?

Full Stack Developer може да гради веб страни со користење на WordPress како платформа или може да ги создава од почеток. 

WordPress е алатка, а Full Stack Developer е човек кој ја користи платформата за да создава веб сајтови. 

Програмата на нашата Академија има за цел да оспособи сите заинтересирани најпрво да изучат основи на програмирање, а потоа и да ги имплементираат истите во WordPress платформата.

Програмата е поделена на 14 тематики и 5 фази на практична примена за стекнатото знаење за време на Академијата. Ова значи дека по секое изучување на тематика студентите ќе работат на реален проект за време на Академјата. 

Оваа Академија е во времетраење од 6 месеци и ќе се изведува два до три пати неделно ( во договор со групата).

Искористи ја можноста и пријави се за 100 ЕУР месечно на 12 месечни рати!

Повеќе информации на 071 214 849


Преземено од Facebook

Остави коментар