Бесплатен вебинар „Web Scraping with Python“

📆 Датум: 04.05.2020
🕔 Време: 18:00 часот
👤 Тренер: Теодора Герасимоска
Јазик: Македонски

✅ Пријави се: https://bit.ly/2VHhwgI

🤝Се приклучуваме на иницијативата #DigitalSolidarity со желба да ви помогнеме корисно да го искористите вашето време поминато дома за време на пандемијата #Covid19

🔹Бидете одговорни. Чувајте се себе и своите блиски и работете на себе.


Пријавете се за Бесплатните обуки кои се спроведени од искусни професионалци и тренери за најпополарните теми на денешницата.

#СедиСиДома

#УчиСоНас


Преземено од Facebook

Остави коментар