Забрзан курс за Web Development!

Научете HTML5, CSS3 i JavaScript и научете како да изградите веб страна која има модерен дизајн и е респонзивна!

Старт: 15.06.2020г.
Времетраење: 50 часа

Побрзајте, местата се ограничени. Работиме во мали групи од 4 до 8 студенти. За пријава до 20.05.2020 курсот е по цена од 24.000,00 денари


Преземено од Facebook

Остави коментар