МЕЛЕЕМ организира 4 дневна онлајн обука која ќе ве научи како најдобро да ги презентирате вашите проекти во дигиталниот свет, со посебно внимание на најкористената платформа инстаграм. Оваа обука е отворена за:
– студенти по архитектура
– млади архитекти
– дизајнери на ентериер
– продукт дизајнери

Тренер на оваа обука ќе биде Александра Трпеска позната како majestic.at. Таа не само што има 32 илјади следбеници на нејзиниот инстаграм профил туку и соработува со брендови од сите индустрии. Таа исто така работи во маркетинг агенцијата NewMediaMk и нејзина специјалност е Instagram.

Сите учесници ќе добијат онлајн сертификат за обуката.

Обуката ќе се одржува на следните датуми:

07-10ти Мај

Автоматски со уплатата резервирате место на обуката, ќе се оформат онолку групи колку што има пријави.

Прочитајте повеќе и како да се пријавиш на
https://meleemskopje.com/digitalenbrending/


Преземено од Facebook

Остави коментар