🗓️ Почеток: 13 мај
🌐 Повеќе информации: http://bit.ly/2pmnrdl
☎ Контактирај не: +389 71 223 993

💻Сакаш да станеш UX дизајнер без да знаеш програмирање?

Сега имаш шанса. Учи во вирутелна училница.
🔴Online обука UX/UI Design & Adobe XD со 20% ПОПУСТ

Ако си личност која сака да дизајнира и создава професионални и оригинални веб-страници, на вистинското место си..


Преземено од Facebook

Остави коментар