Masterclass со Paula Januszkiewicz.

Paula Januszkiewicz е IT Security Auditor и Penetration Tester, Enterprise Security MVP, тренер (MCT) и Microsoft Security Trusted Advisor. Таа е исто така врвен говорник на многу добро познати конференции, вклучувајќи ги и Microsoft Ignite, TechEd North America, TechEd Europe, TechEd Middle East, RSA, TechDays, CyberCrime итн. Taa често е оценета како број еден говорник.

💡 Обуката се фокусира на откривање, одговарање и решавање на компјутерски безбедносни инциденти и ги опфаќа следните модули:

Module 1: Introduction to Incident Response and Handling
Module 2: System and Network Security Mechanisms
Module 3: Incident Response and Handling Steps
Module 4: Handling Network Security Incidents
Module 5: Handling Malicious Code Incidents
Module 6: Securing Monitoring Operations
Module 7: Forensics Basics

Прочитајте ја целосната агенда за 5-дневениот masterclass: http://bit.ly/2Hyp4tc

11 – 15 јуни 2018 година
Времетраење: 5 дена
Локација: Семос Едукација, Скопје
Јазик: англиски
Цена: 999 EUR

Контакт лице: Наташа Ристеска Тодоровска
📢 Пријавете се сега: [email protected] |
http://bit.ly/2J3X6Fv
Тел / Факс: (389 2) 3255 263
моб: (389) 71 26 27 28


Преземено од Facebook Events.

Остави коментар