Обуки, работилници и тренинзи наменети за жени распределени во дводневна агенда, кои ќе ги покријат речиси сите аспекти на е-трговијата кои се неопходни за секој кој сака да се инволвира во е-трговија односно да ги нуди своите производи/услуги за онлајн продажба.

Секој од предавачите и говорниците, искусен во својата област ќе понуди практични совети применливи за секој е-трговец или секоја засегната страна.

Информирајте се повеќе за настанот и агендата на следниот линкhttps://ladies.ecommerce.mk/

Цената за дводневните обуки со вклучени кафе паузи и ручек изнесува 2900 ден. Бројот на места е ограничен!
Разервирајте го вашето место на следниот линкhttps://grouper.mk/deal/ladies-in-ecommerce-vleznica

​Ќе научите за:
​- растот и развојот на е-трговијата во Македонија
– предизвиците при водење на онлајн продажба
– правната рамка и регулативата која ги засега е-трговците
– плаќања, достава (кон дома и странство)
– маркетинг и промоција за е-трговија (email маркетинг, рекламирање на социјални медиуми)
– како да генерирате онлајн корисници и продажби
– моќта на е-трговијата
– успешни приказни во е-трговија од различни индустрии

Говорници:

Gillian Muessig – Cofounder of Moz and Outlines Venture Group, General Partner at the Sybilla Masters Fund
Anne F. Kennedy – Founder of the largest digital marketing consortium and author of seminal work – Global Search Engine Marketing
Oliver Pugh – CoFounder Stealth Startup
Д-р Нина Ангеловска, CEO & Co-Founder Grouper.mk
Петар Ниновски, Brainster.co (едукација)
Даниела Милошевска – BastetNoir.com (мода за странски пазар)
Драган Јосифовски – Paket.mk (супермаркет)
Сашко Неделков од DHL
Вељан Поповски – НЛБ Банк
Сузана Јошевска – Адвокатска канцеларија Станковиќ-Јошевска
Ива Трембалиева – Оперативен директор Grouper.mk

Жени во е-трговија е иницијатива на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија во соработка со Швајцарската програма за претприемништво (#SwissEP), поддржана од Владата на Швајцарија и имплементирана од Swisscontact.

 


Преземено од Facebook Events.

Остави коментар