Google Adwords

Во ерата на дигиталните медиуми, мора да знаете како да креирате успешни маркетинг стратегии, да ја зголемите продажбата и да го изградите вашиот онлајн бизнис.

Во рамките на овој интензивен курс, со инструкторката Ева Пиперевска, вие ќе ги научите основните елементи од кои се составени кампањите, почнувајќи од создавање на стратегии и таргетирање на точната публика, до проучување и избирање на вистинските клучни зборови, пишување на примамливи реклами и оптимизација на кампањите.

Научете како правилно да креирате кампањи на Google AdWords и резервирајте го вашето место на следниот линк.

„Ева Пиперевска е маркетинг личноста која стои зад компанијата G6, а најпозната е по тоа што има посебна улога во градењето на стартап еко системот во Македонија.“

Курсот е наменет да сите оние кои сакаат да научат да создаваат реклами преку Google Adwords или оние кои сакаат еден ден да станат новите македонски Google Adwords сертифицирани специјалисти.

Повеќе информации може да добиете на: https://brainster.co/

Остави коментар