🔔 Почеток: 25.05.2020
⏰ Времетрање: 55 часа
💰 Цена за пријава до 15.05.2020 – 49.000 денари.
Можност за плаќање на рати без камата.

Јава е ултра популарен програмски јазик. Лесен за учење, доста ефикасен и примамлив. Јавата е независна од платформата и е објектно-ориентиран програмски јазик со кој можете да работите на секоја машина. Тој е Моделиран според C++, програмскиот јазик.

Работиме во мали групи од 4-6 студенти.

По завршување на oвој курс, ќе може самостојано да работите на проекти


Преземено од Facebook

Остави коментар