P World и kariera.mk Со задоволство Ве покануваат на Global HR Summit Skopje на 29ти септември во Скопје.

Станете дел од најголемиот настан за човечки ресурси во Македонија. Регистрирајте се денес и слушнете презентации од светски познати HR гуруа од Facebook, ING, Novo Nordisk, Unilever и многу други.

За повеќе информации и прашања посетете ја  веб страница http://www.thepworld.com/event/global-hr-summit-skopje или слободно контактирајте на 02 5 111 350 и [email protected]

Остави коментар