Ако сакаш да се тргнеш од својата рутина или си уморен/на од работење сам/а те викаме да ни се придружиш на Funky Coworking Friday. Продолжи да работиш на своите проекти, но во забавна и инспиративна средина со акцент на продуктивна работа. Се повеќе луѓе работат надвор од досадни канцеларии или во домашна атмосфера полна со дистракции, спакувај го твојот лаптоп и придружи се во атмосфера со брз интернет, пријатна атмосфера и кул луѓе. Ќе работиме по кафе барови, во станови и канцеларии на некои компании и други неконвенционални места кои го споделуваат коворкинг духот и сака да ги запознае Скопје со креативни можности за работа во опуштена атмосфера. Работи во средина со луѓе кои истовремено работат на уникатни проекти кои никогаш не би можел да ги запознаеш.

Преку coworking градиме заедница на луѓе кои си ја обожаваат својата работа.

Пријави се за настанот на http://bit.ly/1PmmqBC

Во петок сме во Паб Комедија – Pub Komedija од 12 до 16 часот.

Нема никакви трошоци за присуствување на настанот освен твоите индивидуални трошоци во барот.
Бидете со нас на twitter и instagram.

https://twitter.com/FunkyCoworking
https://www.instagram.com/funkycoworking/
https://www.medium.com/@funkycoworking


Преземено од Edition 9th Funky Coworking

Остави коментар