Научи да програмираш ова лето! Пријави се на Академијата за Full Stack .NET!

Почеток: 25.06.2020г.
Времетраење: 90 часа (4 месеци)

*Можност за плаќање на рати без камата

Работиме во групи од максимум 8 студенти

За оваа академија не е потребно претходно знаење. Наменетa е за почетници кои се подготвуваат за кариера како софтверски инженер!

*Доколку сакате да станете Full Stack .NET Developer, но не сте сигурни дека оваа професија е за вас, нашите ментори ви стојат на располагање. Исконтактирајте не по порака и нашите ментори ќе ве побараат, за да ви дадат соодветни насоки, предлози и решенија!

Повеќе инфо на 078/399-947 и 076/336-666


Преземено од Facebook

Остави коментар