📆 Датум: 5 мај 2020
🕔 Време: 19:30 – 20:30
👤 Тренер: Трајче Стојанов, Autodesk Authorized Instructor
Јазик: Македонски

Содржина:
– Неверојатните можности кои ги нуди Revit
– Како од концепт до финален модел
– Како до поголем квалитет на проектите
– Брза изработка на техничка документација
– Напредни можности и новини

Регистирај се: https://bit.ly/2zk4YTv

🤝 Се приклучуваме на иницијативата #DigitalSolidarity со желба да ви помогнеме корисно да го искористите вашето време поминато дома за време на пандемијата #Covid19

🔹 Бидете одговорни. Чувајте се себе и своите блиски и работете на себе.

Пријавете се за Бесплатните обуки кои се спроведени од искусни професионалци и тренери за најпополарните теми на денешницата.

#СедиСиДома
#УчиСоНас


Преземено од Facebook

Остави коментар