📆 Датум: 15 мај 2020
🕔 Време: 19:30 – 20:30
👤 Тренер:Димитар Бошњаковски, Autodesk Authorized Instructor
Јазик: Македонски

Регистрирај се:https://bit.ly/2SGOhsb

Дознајте ги можностите на Autodesk Inventor и како побрзо да работите во него.

Накратко, ќе се запознаете со:
1. Како Inventor може да ви помогне во споделувањето на вашата идеја или проект;
2. Трикови како брзо и правилно да го поставите делот и склопот во просторот;
3. Kако да работите побрзо, со користење на Shortcuts со што би се зголемила вашата продуктивност;
4. Брзо скицирање на делот.

🤝Се приклучуваме на иницијативата #DigitalSolidarity со желба да ви помогнеме корисно да го искористите вашето време поминато дома за време на пандемијата #Covid19

🔹Бидете одговорни. Чувајте се себе и своите блиски и работете на себе.

Пријавете се за Бесплатните обуки кои се спроведени од искусни професионалци и тренери за најпополарните теми на денешницата.

#СедиСиДома

#УчиСоНас


Преземено од Facebook

Остави коментар