Автор - Ivan

StartQube Macedonia 2016

StartQube е летен камп за млади претприемачи и стартапи кои се заинтересирани за да добијат целосен...

Funky Coworking Friday

Ако сакаш да се тргнеш од својата рутина или си уморен/на од работење сам/а те викаме да ни се...

Startup Grind Skopje #11

Startup Grind Skopje по единаесетти пат на 24 март ќе биде одржан во просториите на Seavus...

Girls in Tech CareerCamp

Girls in Tech CareerCamp е името на работилницата која ќе биде одржана на 19 март од 13 до 17 часот...