Автор - Ivan

Global HR Summit Skopje

P World и kariera.mk Со задоволство Ве покануваат на Global HR Summit Skopje на 29ти септември во...

МАСИТ ИКТ Денови

Со особено задоволство би сакале да ви го најавиме одржувањето на два претстојни настани кои ќе се...

Marketing Kingdom Skopje

По феноменалниот успех во 14 различни држави во Европа, Централна Азија, Блиски Исток и Северна...