Професиналниот курс по Adobe Photoshop дава целосен преглед во софтверот и креативните алатки кои ги користи дизајнерот при професионална обработка на фотографии.  По завршувањето на курсот, посетителите ќе бидат спремни самостојно и професионално да работат во Adobe Photoshop. 

Програма:

 • Основни елементи и поими на Графичкиот Дизајн
 • Развоен пат на едно финално дизејнерско решение
 • Запознавање на работната површина на Adobe Photoshop
 • Работа со селекции
 • Основни корекции на фотографии
 • Работа со слоеви
 • Корегирање и подобрување на дигиталните фотографии
 • Маски и канали
 • Техники на векторско цртање
 • Компјутерски анимации
 • Изработка на портфолио

Времетраење на курсот: 30 часа, распоредени во 12 дена.
Курсот е два пати неделно, по 2 и пол часа а распоредот се прави во договор со групата.
Предавањата ќе се одвиваат онлајн во време на Ковид-19.

Искористи ја можноста на плаќање на 6 рати по 1200* МКД месечно.

Cекој од посетителите ке добие сертификат во дигитална и печатена форма за завршен курс.


Преземено од Facebook

Остави коментар