Агенцијата АНТОРИС во соработка со предавачот Ратко Мирчески организира ON-LINE КУРС за графички дизајн.

Обуката е насочена кон изучување на основите на теоријата на графичкиот дизајн и типографијата, а потоа и работа со различен софтвер и алатки со акцент на програмите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator

Програма на курсот:
Програмата опфаќа: 55 школски часа, два пати неделно, 19 дена
Почеток на курсот: 19.05.2020
Термините за обука се: 18:00 – 20:30 ч. пон-среда или вторник-четврток
Цена на on-line обуката: 11.369 МКД со можност за плаќање на три рати
Цена со попуст за целосна уплата на почеток на курсот: 9.369 МКД

✅Работа со мали групи во директна врска со предавачот!

🆕Искористи го времето и под мотото #седидома, научи нови вештини кои секогаш си сакал да ги знаеш, а не си имал време!

📱02 3104604 | 071 223868
📧 [email protected]


Преземено од Facebook

Остави коментар