📆 Датум: 13 мај 2020
🕔 Време: 19:30 – 20:30
👤 Тренер: Иво Богојевски, Autodesk Authorized Instructor
Јазик: Македонски

Содржина:
1 Запознавање со програмскиот интерфејс.
2 Креирање на 3Д модели – основа.
3 Внесување на текстури креирани во Substance Painter
4 Можностите на Arnold Render

Регистрирај се: https://bit.ly/3aNhgRr

🤝Се приклучуваме на иницијативата #DigitalSolidarity со желба да ви помогнеме корисно да го искористите вашето време поминато дома за време на пандемијата #Covid19

🔹Бидете одговорни. Чувајте се себе и своите блиски и работете на себе.

Пријавете се за Бесплатните обуки кои се спроведени од искусни професионалци и тренери за најпополарните теми на денешницата.

#СедиСиДома

#УчиСоНас


Преземено од Facebook

Остави коментар