Е-commerce Академијата на Creative Hub Ве поканува на бесплатно визитинг предавање со нашиот предавач Димитар Скепаровски.
На Вебинарот ќе дознаете како се гради Е-продавница во WordPress.

Дата: 02.11.2020
Времетраење: 18:00 – 19:15

Пријавување на следниов линк:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMcmi8AxwWmql8GjZhc7VEZGsUPzeI_Q0CXuox1ck4mu5sWA/viewform?usp=pp_url


Преземено од Facebook

Остави коментар