Со предавачот на Академијата за .NET организираме едночасовна сесија каде ќе слушнете како можете да изградите кариера во .NET, како е организирана Академијата, преку кои програмии ќе се учи, што после Академијата?

Настанот ќе се одржи на 03.11.2020 во времетраење 19:00 – 20:00.

Пријави се на линкот во прилог.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc5j4hDmyUiik…/viewform


Преземено од Facebook

Остави коментар