Mентор од Академијата за WordPress Designer & Implementer Program Димитар Скепароски.

Датум: 29 мај (петок)
Времетраење: 18:00-19:00

Пријави се на бесплатниот вебинар на тема “Можностите за работа со WordPress”.

Линк за регистрација:
https://forms.gle/NibR23raJcu8b8iKA


Преземено од Facebook

Остави коментар