Академија за Web Design!

Модерна и атрактивна веб страница е од клучно значење доколку сакате да бидете во чекор со светот. До крајот на 2024тата година се очекува пораст на побарувачката на Web Design девелопери за цели 27%. Доколку сакате да станете Web Designer оваа Академија е идеална за вас.

Времетраење: 90 часа.
Старт: 10.06.2020 г.

Можност за плаќање на рати!

Работиме во мали групи од 4-8 студенти.

На Академијата за веб дизајн ќе го научите целoкупниот процес на градење на веб страница. Ќе научите како да испланирате и дизајнирате интерактивни и привлечни веб страници, како да се променат со HTML, CSS, ЈavaScript, PHP и jQuery. Исто така ќе научите технички софтверски програми и стандарди за пристапност, боја, типографија и состав за да создадете динамично портфолио.

*Во случај на продолжување на вонредните мерки поради корона вирусот, Академијата ќе се реализира онлајн, се до завршување на истите.


Преземено од Facebook

Остави коментар