Quality Assurance Software Testing е обемна и сеопфатна академија која ќе ве научи се што треба да знаете за да станете Software Tester.

Почеток: 15.06.2020 година
Времетраење на Академијата: 78 часа

Работиме во групи со максимум од 8 студенти.

За плаќање во готово, добивате дополнителни 5% попуст.
Начин на плаќање: во готово, на фактура или на 6 рати. 

Software Testers се високо специјализирани професионалци кои се меѓу најбараните вработени во ИТ индустријата.

Оваа професија е многу значајна за да се пронајдат и корегираат  недостатоците и грешките кои се направени при одредена фаза на развој на еден софтвер, веб апликација , мобилна апликација или пак комлексен информационен систем. Тестирањето е задолжително од причина што на клиентите секогаш треба да им се испорача висококвалитетен производ кој овозможува пониски трошоци за одржување, а со тоа прецизни, веродостојни и доследни резултати. Квалитетното тестирање секогаш овозможува поголем број на на задоволни корисници од предвидената таргет публика за конкретниот дигитален производ.

Повеќе инфо на 076/336-666 и 078/399-947


Преземено од Facebook

Остави коментар