Академија за PHP Development!

⏳Времетраење – 100 часа
⏰Почеток – 10.06.2020
💰Цена за рана пријава до 20.05.2020 – 62.000 мкд
Можност за плаќање на повеќе рати, без камата!
За плаќање во готово имате дополнителни 5% попуст.

💻На оваа академија ќе научите да конструирате, пишувате, дополнувате и одржувате интернет апликации во PHP. Ќе добиете програмско знаење за програмирањето на напредните web апликации кои опфаќаат изработка на шопови, интернет поратли, форуми, страни специјализирани за социјални мрежи како (Facebook, YouTube).

✔️Повеќе за програмата прочитајте на линкот или пак побарајте не на 076/336-666 и 078/399-947


Преземено од Facebook

Остави коментар