Академијата е дизајнирана од нашите предавачи и е направена со цел да биде доволно едноставна за почетниците но и доволно обемна за да ве припреми за кариера како графички дизајнер.

Учете преку работа на реални проекти!

САМО УШТЕ 7 ДЕНА ЗА ПРИЈАВА ПО ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ НА ЛЕТНАТА АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН!

🔔 Почеток: 01.06.2020г.
⏰ Времетрање: 4 месеци, 16 недели, 90 часа.
💻 Потребно: Лап топ
Цена: до 20.05.2020 – 29.750мкд, со можност за плаќање на рати без камата!
👉За плаќање во готово добивате 5% попуст.

За кого е наменет овој курс?

➡️ Секој заинтересиран за создавање на дизајн.
➡️ Оние кои се заинтересирани за учење на Photoshop, Illustrator и InDesign.
➡️ Оние кои сакаат да ги разберат основите на графичкиот дизајн и теоријата поврзанa со реални проекти.
➡️ Оние кои сакаат да научат дизајн на лого и техники на брендирање.
➡️ Секој кој сака да стане графички дизајнер со скратено работно време или со полно работно време, или оние кои имаат потреба од вештини на дизајнирање за да ги напреднат во своите кариери.
➡️ Студенти и невработени лица кои се во потрага по својата идна професија.

Побрзајте и пријавете се на 078/399-947 и 076/336-666!


Преземено од Facebook

Остави коментар