Автор - Ivan Vasilevski

StartQube Macedonia 2016

StartQube е летен камп за млади претприемачи и стартапи...

Funky Coworking Friday

Ако сакаш да се тргнеш од својата рутина или си...

Startup Grind Skopje #11

Startup Grind Skopje по единаесетти пат на 24 март ќе биде одржан...

Girls in Tech CareerCamp

Girls in Tech CareerCamp е името на работилницата која ќе биде...